• Prijatelji planete

  • Prijatelji planete

  • Prijatelji planete

  • Prijatelji planete

  • Prijatelji planete

  • Prijatelji planete

  • Description slide 7

Dana 13.1.2017. godine održan je sastanak projektnog tima u projektu Eko info. Na početku sastanka bilo je govora o redovnim aktivnostima u projektu, ali je glavni deo sastanka posvećen dočeku i agendi za grupu od 10 predstavnika NVO JANUN iz Hanovera koji će boraviti u Kragujevcu u periodu od 3-11 februara 2017. godine, au sklopu predviđenih projektnih aktivnosti.

FOTOGALERIJA

U okviru projekta Eko info raspisan je konkurs za mlade novinare. Mugu učestvovati svi učenici 7 i 8 razreda osnovnih škola i srednjoškolci sa teritorije Republike Srbije. Postoje tri kategorije i to:
Najbolji radio prilog (audio zapis), najbolji video prilog, kao i najbolji tekst za sajt.

Ode možete preuzeti:

plakat konkursa 

tekst sa detaljnijim obaveštenjima.

Konkurs traje do 20. januara 2017. godine.

 

 

Dana 10. novembra 2016. godine prisustvovali smo obeležavanju deset godina rada Geografsko-ekološkog društva iz Čačka, sa kojima imamo dobru saradnju u projekta Eko info, a planirali smo i da radimo na zajedničkim projektima.

Drugom ekološkom radionicom u projektu Eko info, koju je vodila mentorka Ana Đokić Ostojić, završen je blok ekoloških radionica. Tema ove radionice je bila ekološka svest i kako je podići kod dece i građana. Takođe izlistani su i najveći ekološki problemi. Radionica je održana 8. novembra 2106. godine u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

FOTOGALERIJA

U okviru projekta Eko info, održana je prva ekološka radionica, za treću generaciju učesnika projekta Eko info, koju ju držala mentorka Ana Đokić. radionica je održana 3. novembra 2016. godine, a tema je bila rešavanje ekoloških problema. Radionica je održana u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, a treča je u programu obuke za učesnike projekta.

FOTOGALERIJA